top of page
Historiikki

Saariston Rehab Centerin palvelukeskus perustettiin vuonna 1984. Tarjoamaan ammattitaitoisia fysikaalisia hoitomuotoja sekä welness hoitoja yrityksille, organisaatioille ja yksityisille henkilöille. Toimintaperiaatteitamme ovat jatkuva kehittyminen, asiakaslähtöisyys ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma jokaiselle asiakkaalle. Haluamme, että asiakkaamme voivat hyvin. 

 

Toimitusjohtaja Gunnevi Vesterlund on kuntoutusalan ammattitaitoinen yrittäjä. Erikoisfysioterapeutin tutkinnon lisäksi hänellä on noin 30 vuoden kokemus kunnallisesta ja yksityisestä kuntoutuksesta. Hän on myös toiminut konsulttina erilaisissa kuntoutushankkeissa Suomessa sekä ulkomailla, mm. Teneriffalla ja Itävalloissa.

Vuonna 1984 Gunnevi Vesterlund perusti oman fysikaalisen hoitolaitoksensa Kemiöön. Yrityksen nimi oli alkuun
Kemiönsaaren Fysioterapia, mutta myöhemmin, vuonna 1988, yritys muutettiin osakeyhtiöksi ja samalla sen nimi vaihdettiin Fysio Centeriksi. Vuodesta 1991 lähtien yrityksen virallinen nimi on ollut Zembla Oy Ab. Viimeisin uudistus oli vuonna 1994, jolloin otimme käyttöön nykyisen markkinointinimemme:
"Rehab Center"

Rehab Centerin päätoimipiste sijaitsee Kemiönsaaren keskustassa Arkadiantalossa. Tiloistamme löytyy mm kuntosali, jossa voi treenata sekä yksilöllisesti tai ohjatuissa ryhmissä.
Meillä on toimitila myös Taalintehtaalla, Västanfjärdissä ja Turussa. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme tekee kotikäyntejä, sekä työmatkoja aina Palosaareen asti. Nämä käynnit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa.
Pitkien ja haastavien välimatkojen  takia Rehab Center on vuodesta 2006  alkaen osallistunut erilaisiin palvelujen kehittämis projekteihin kuten innoELLI- ja videopuhelukuntoutusprojekti.

 

Rehab Centerissä työskentelee iloinen ja kokenut tiimi terveys- ja kuntoutusalan ammattilaisia. Laajasti koulutettuun henkilökuntaamme kuuluu fysioterapeutti, erikoisfysioterapeutti, kosmetologi, jalkahoitaja, liikuntaneuvoja sekä hierojia. Hoidamme ammattitaidolla vaativammatkin fysikaaliset ongelmat.

Tarjoamme kuuluu mm.: Fysikaaliset hoidot, akupunktio, kuntosali, ryhmäliikunta, yksilöllinen ohjaus, kosmetologi- ja jalkahoidot sekä lääkärin vastaanotto.
Olet tervetullut hoitoihin, joko lääkärin lähetteellä tai ilman sitä!

Vuodesta 2006 lähtien Rehab Center on tarjonnut myös wellness-hoitoja. Panostamme perinteisten fysikaalisten hoitojen lisäksi myös uusimpiin hyvinvointia edistäviin hoitomuotoihin. Meltä löytyy myös vaihtoehtoisia hoitomuotoja, kuten Aromahieronta, Hot Stone -hieronta, yrttinyyttihieronta ja intialainen päähieronta. Näiden hoitojen suosio on kasvussa, niiden hyviksi havaittujen vaikutusten vuoksi. Wellness hoidot tuottavat hyvää oloa, antavat energiaa ja tuovat luksusta arjen keskelle.

bottom of page