Hoidot

Tästä listattu tarjontaamme, useimmat hoidot ovat myös mahdollisia tehdä kotikäyntinä - soita ja kysyy lisää jos tämä vaihtoehto kiinnostaa sinua!

KELA:n suorakorvaus toimii meillä jos tulet lääkärin lähetteellä, hyväksymme myös Smartum-seteleitä sekä E-passi maksuvälineinä. 

 

Fysioterapia ja fysikaaliset hoidot

 

Fysioterapia

Fysioterapiaan kuuluu tutkiminen ja arviointi. Käynti voi sisältää harjoittelua, manipulaatiota, hierontaa, venyttelyä, teippausta ynm. Fysioterapiassa voidaan myös käyttää sähköhoitoa, ultraääntä ja laseria.

30 min        39 €

45 min        49-55 €

60 min        58-65 €

 

Kinesioteippaus

Kinesioteippausta käytetään yleisimmin lievittämään kipua, lisäämään nivelliikkuvuutta, ohjaamaan liikettä tai kehon käyttöä, kohentamaan asento- ja liiketuntemusta sekä optimoimaan lihastoimintaa. Lisäksi kinesioteipin avulla voidaan vaikuttaa liikkeen laatuun ja rytmiin, ohjata niveltä toimimaan mekaanisesti oikein tai tarvittaessa tukea niveltä toiminnallisesti. Myös erilaiset turvotustilat voivat usein olla otollisia kinesioteippauskohtaita. Kinesioteippausta voidaan käyttää terapeuttisen harjoittelun tukena ja yhtenä fysioterapeuttisena keinona osana muuta kuntoutusta.

Tutkimus ja teippaus      30 min       38 €

Uudelleen laittaminen   20 min       18 €

Fysioterapian yhteydessä                 15 €

 

Lymfaterapia

Lymfaterapia on hierontaa, jossa lymfanesteitä pumpataan, kohti lymfakaivoja.
Hoito sopii erityisesti turvotuksesta kärsiville ihmisille. Usein lymfasuonet rikkoutuvat leikkauksissa, ja leikkauksen jälkeen jalat, kädet tai jopa kasvot saattavat turvota. lymfahoidot yhdessä kompression kanssa ovat hyvä apu ja saattavat pelastaa tilanteen, krooniselta turpoamiselta.

30 min        40 €

45 min        55 €

60 min        65 €

 

Akupunktio

Akupunktio  perustuu meridiaaneihin eli kehon energiavirtausten avaamiseen ja aktivointiin.
Nykyään akupunktio on ankkuroitunut myös länsimaalaiseen lääketieteeseen. 
Tyhjentävää tietoa siitä miksi tai miten se toimii, ei tunneta. Erilaisia teorioita on kuitenkin esitetty selittämään, miksi akupunktio tuottaa tuloksia. Tällaisia teorioita ovat mm. porttikontrolliteoria ja endorfiiniteoriat. Sittemmin on esitetty myös kollageenien mikroskooppisen venymisen, ja niiden rentoutumista edistävien entsyymien, vaikuttavan parantavasti. Akupunktiosta voi saada apua selkä- ja niskavaivoihin, tenniskyynärpäähän, polviartroosiin, päänsärkyyn ja migreenin hoitoon.

30-60 min   40-60€
(Hinta neulojen määrän ja ajan mukaan.)

 

Bemer

https://rehabcenter.bemergroup.com/fi

Verenkierto on ihmiskehon jakelujärjestelmä. Se huolehtii kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista sekä aineenvaihduntatuotteiden poiskuljetuksesta. Näistä prosesseista 75 % tapahtuu pienimmissä verisuonissamme – mikroverenkierrossamme. BEMER-laitteet parantavat heikentynyttä pumppausliikettä pienissä ja erittäin pienissä verisuonissa. Tästä on seurauksena veren parempi jakautuminen, solujen tarpeiden mukaan, pienten verisuonten verkostossa. Tämä tekee BEMER-terapiasta tehokkaan hoitovaihtoehdon moniin sairauksiin ja vaivoihin.

Ensimmäinen käynti       25€

Sarjahoitona                  18€/krt

Fysioterapian yhteydessä +15€

 

Hieronta ja wellness

 

Klassinen hieronta
Klassinen hieronta tunnetaan maailmanlaajuisesti myös nimellä "Swedish massage". Se on lihasten rentouttavaa käsittelyä. 
Klassinen hieronta sopii lähes kaikille. Erityistä hyötyä siitä saa kaikki  joilla on lihasjäykkyyttä, lihaskipuja/-särkyjä, selkäkipuja, päänsärkyä, käsien puutumista, huimausta, tinnitusta tai kankeutta. Hieronta rentouttaa myös stressaantunutta mieltä. Tyypillinen asiakas on toimistotyöläinen jännittyneen niskan kanssa, siivooja, taksi- tai bussikuski kipeän selkänsä kanssa tai helposti stressaavat ihmiset. Myös kova fyysinen työ jättää usein lihakset jännittyneeseen tilaan.
Hierontaa estäviä syitä ovat mm:
Tulehtuneet alueet ja infektiot, pahanlaatuiset kasvaimet, akuutit vammat, tyrä, kuume, laskimotukokset, jotkut ihotaudeista ja hemofilia (verenvuototauti)

30 min        35 €

45 min        45 €

60 min        55 €

90 min        85 €

 

Green Spa Blue Clay massage

Täydellinen kokovartalohieronta,joka rentouttaa koko olemuksen, sopii erityisesti kuivalle, ärtyneelle tai palaneelle iholle. Sinisavi, hunaja ja aloe vera rauhoittavat tehokkaasti ihoasi. Kukkaisterapiapisarat levittävät suloista tuoksua hoivaten sekä mieltä että ihoa. Voit valita seuraavista tuoksuista:  Kissankello, koivu, kuusi, metsäapila, mustikka, nokkonen, metsäorvokki,  pihlaja tai villirusu.  Hoidon jälkeen suosittelemme suihkua.

60 min        70 €

 

Intialainen päähieronta

Nykyaikainen intialainen päähieronta yhdistää alkuperäisen tuhansia vuosia vanhan päähieronnan ja niska-hartiaseudun hieronnan. Se on länsimaalaiseen elämäntapaan sopivaa yksikertaista ja rauhoittavaa hierontaa. Se laukaisee stressiä ja helpottaa stressin aiheuttamia oireita. Hoidolla on sekä rentouttava että virkistävä vaikutus.

30 min        35 €

 

Hot Stone

Hieronta, sekä lämpö yhteistyössä rentouttaa lihaksia hellävaraisesti ja tehokkaasti, siksi kuumilla kivillä hierominen on erityisen rentouttava ja hellävarainen.

45 min        50 €

60 min        58 €

Aromahieronta

Aromahieronta on hiukan klassista hierontaa kevyempää. Hieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä, jotka levittävät miellyttävää tuoksua ja rentouttavat 

60 min        62 €

90 min        85 €

 

Jaloille ja Käsille

 

Lääk.Jalkahoito

Jalkahoitoon sisältyy tutkimus, jalkakylpy, kynsien hoito, kovettumien poisto, rasvaaminen sekä mahdollisten kevytortoosien ja suojien teko. Voit tulla myös lähetteellä: diabeetikoiden, neur. sairastavien, preop. sekä syöpäpotilaiden jalkahoidot  

45-60min    50 €

Jalkahoito/Pedikyyri

Jalkahoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsien leikkuu, mahd kynsien lakkaus, kovettumien poisto ja rasvaaminen.  

45-60min    47 €

 

Kynsien hoito/Pikapedi

tiettyjen ongelmien nopea hoito       

30 min        27 €

 

Green Spa Refreshing foot Spa

Virkistävä jalkahieronta väsyneille jaloille! Hoito alkaa suolakuorinnalla, joka sisältää puhdistavia yrttejä ja suomalaista rypsiöljyä. Merisuola poistaa kovettunutta ja kuollutta ihoa. Yrtit stimuloivat ihoa sekä vähentävät turvotusta, Niillä on myös antiseptinen vaikutus, joka hoitaa ärtynyttä ja kuivaa ihoa. Hieronta edistää verenkiertoa, rentouttaa lihaksia sekä poistaa kuona-aineita. Eteerinen tuoksuöljy valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeen mukaan.

30 min        42 €

 

Käsihoito

Kuorinta, ihonhoito, kynsienhoito ja hieronta tai kynsien lakkaus.

45 min        42 €

 

Pikamanikyyri

Tiettyjen ongelmien nopea hoito, esim halkeamat tai kynsien leikkaus.

30 min        27 €

 

 

Kasvoille

 

Klassinen Kasvohoito

Ihon arviointi, kuorinta, puhdistus, hieronta ja kasvonaamio.
Kiinteyttää ja pehmentää ihoa, sekä lisää kasvojen aineenvaihduntaa.

45-55 min   60 €

 

Dr Hauschka Klassinen Kasvohoito

Hoito alkaa jalkakylvyllä, stressi katoaa heti alusta kun lämmin ja rentoutunut olo leviää kehossa. Rytminen koskettelu ja lymfastimulointi siveltimillä tekee hoidosta tehokas ja samalla hellävarainen. Ihon toiminnot tasapainottuvat ja ihosta tulee pehmeämpi, tasaisempi ja vastustuskykyisempi. Tästä vasta kokonaisvaltainen ihonhoito juuri sinun tarpeidesi mukaan!

2h               125 €

 

Green Spa Rejuvenating Facial

Rentouttava kasvohoito, joka antaa ihollesi uutta elinvoimaa ja hohtoa. Hoitoon kuuluu kuorinta ja kasvonaamio sekä kasvojen, hiuspohjan ja dekolteen hieronta. Suomalainen hunaja, ruusunmarja ja ruusuvesi puhdistavat ihoa, stimuoivat solujen uusiutumista ja saa ihosi heräämään. Aloe Vera- geeli, kanerva ja sinisavi tasaavat ihon väriä, vähentävät tulehdusta ja epäpuhtauksia sekä rauhoittavat auringonpolttamaa ihoa.Porkkana- ja ruusuöljy suojaa ja antaa kauniin kiillon ihollesi.

45 min          60 €

Peeling + hieronta tai naamio

ihon nopea piristys, hoitotuotteet ihotyypin mukaan

30 min        35€

 

Ripset ja kulmat

väri kestää väh. 2 viikkoa, kulmien muotoilu sisältyy hintaan

Ripsien värjäys                                       30 min        18 €

Kulmakarvojen värjäys ja muotoilu    30 min        18 €

Sekä ripsien että kulmien värjäys       45 min        25 €

Kulmien muotoilu                                  20 min        15 €

 

Morsiamen/Juhla meikkaus

Sisältää kulmien ja ripsien värjäys ja koemeikkauksen  90€

​Ilman koemeikkausta 50 €

 

Meikkaus 3-6hklöä ryhmänä

 esim. kaasot            

 25 €/henkilö

 

 

Muita Kosmetologihoitoja

 

Vahaus

Vahaus ei vahingoita ihoa. Se on turvallinen ja tehokas tapa poistaa karvat juurineen. Hoidon jälkeen ihosi on sileä ja karvaton.

Pohkeet                        30 min        22€

Koko jalat                     40 min        38 €

Bikinilinja                     30 min        22 €

Selkä                             40 min        35 €

Kulmakarvat                20 min        15 €

Posket                          20 min        18 €

Ylähuuli ja leuka         20 min        15 €

Kasvot( kaikki alueet) 30 min        35 €

Kainalot                        20 min        18 €

 

 

Liikunta ja terveys

 

Kuntosali

 Kuntosalillamme on paineilmalla toimivia HUR- kuntolaitteita. Laitteet tarjoavat hyvät treenausmahdollisuudet lähes joka lihasryhmälle: etureisi, takareisi, pakarat, lähentäjät, loitontajat, vatsa ja selkälihakset, ojentajat, hartialihakset, hauis- ja ritalihakset, selkä vinottaiset vatsalihakset.
Lisäksi salissa on käsipainoja, kuntopyöriä, jumppapalloja, steppi- ja tasapainolautoja, kuminauhoja ynm.

Hinnat:                         norm.         opiskelijat

klo: 08.00 -15.00           6 €               5 €

klo: 15.00 -18.00           7 €               6 €

10 x kortti                      65 €            50 €

kk -kortti                        60 €            45 €

3kk -kortti                      110 €          90 €

Long Living-kortilla 2€ alennus.

 

Seniori jumppa

Joka ke 9.30 ja 10.30 ruotsinkielinen senioriryhmä kokoontuu jumppaamaan.
Alkuun ryhmän johtaja vetää alkulämmittelyn ja venyttelyn. Kun lihakset on saatu lämpimiksi, puna kasvoille ja veri kiertämään on aika siirtyä laitteisiin. Jokaisessa laitteessa treenataan 3 minuuttia. Kun 3 minuuttia on kulunut vaihdetaan seuraavaan laitteeseen, kunnes ryhmä on päässyt kierroksen puoleen väliin. Puolessa välissä pidämme juoma- ja hengähdystauon.
Sitten jaktetaan kierros loppuun, jonka jälkeen ryhmän johtaja vetää loppuverryttelyn ja venyttelyn. 
-kiitos ja kumarrus, olo on nyt hyvä ja raukea. Ensiviikolla uudestaan.

Tunti maksaa vain 5 € ja jos olet hakenut kunnan talolta longliving -kortin (kuntalaisille) maksaa koko ohjelma sinulle vain 3 €! 
TERVETULOA

Rehab Center
Arkadiantie 5
25700 Kemiö
Puh: 02-423 685
email: rcKimito@gmail.com
FaceBook: SkärgårdensFysioterapi
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Pinterest Social Icon
App 1 kosmetologi